websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

080 Barcelona Fashion

Presentem la novena edició del 080 BARCELONA FASHION.

Els objectius del 080 Barcelona Fashion, són els de convertir Barcelona i Catalunya en el referent de creativitat, innovació, generació i projecció del disseny en el sector de la moda, en el sentit més ampli de la paraula.

Catalunya i la ciutat de Barcelona tenen des de fa segles, una llarga tradició dins del món tèxtil i la realitat actual ens permet parlar d’una consolidació del disseny amb un segell diferenciador, en els diferents àmbits de la moda, com són la producció, distribució i venda dels productes, així com la promoció.

Aquesta és l’aposta del nou govern de la Generalitat de Catalunya, un govern que creu en les empreses i en facilitar-les una plataforma de projecció internacional.

La moda, com bé sabem, és cultura i es viu intensament en la ciutat de Barcelona.

És, per aquest motiu, que en aquesta edició s’ha volgut donar un dels millors marcs que pot oferir la ciutat. En el cor del barri gòtic, en el Palau del Rei, és on tindrà lloc l’explosió de creativitat i noves tendències ofertes al món sencer.

Un conjunt de cinc edificis majestuosos acolliran als dissenyadors i les seves propostes i, permetrà visualitzar les noves tendències i, així gaudir de quatre dies, durant els quals la ciutat de Barcelona viurà, de nou, la moda amb la màxima intensitat.